خواص پوست نارنگی

 

• خوردن پوست نارنگی از بیماری قلبی پیشگیری می کند.

 

• از پوست سبز رنگ این میوه برای درمان فشارخون پایین و التهاب استفاده می شود.

 

• طبق گفته متخصصان تغذیه، جویدن پوست نارنگی کلسترول بد خون را کاهش می دهد و اثر آن مانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد.

 

• آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام Q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود.

 

• آنتی اکسیدان پوست نارنگی 20 برابر میوه نارنگی است.

 

• بر اساس طب چینی، پوست نارنگی اختلالات طحال و ریه را برطرف می کند.

 

• مصرف پوست میوه نارنگی، ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند.

 

• بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد؛ نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند.

 

• پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر نور خورشید خشک کنید و به شکل پودر در بیاورید. این پودر را می توان روی تمامی غذاها از جمله خورشت، سوپ، برنج، چای، مرغ و… اضافه کرد.